Duzce’de Minik Ellerden Anlamlı Yardım.

Duzce'de Minik Ellerden Anlamlı Yardım.

minik ellerden anlamlı yardım.

17 Ocak 2020 - 12:26

Müftülüğümüze bağlı Kirazlı Köyü 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri harçlıklarını, yapımı devam eden Kültür Mahallesi 4-6 Yaş Kur’an Kursu inşaatı için bağışladı.
Kirazlı Köyü 4-6 Yaş Kur’an Kursu minikleri, Kurs Öğreticisi Selvanur Şahin’in teşvikleriyle, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını Kültür Mahallesi 4-6 Yaş Kur’an Kursu inşaatında kullanılmak üzere İl Müftümüz Hüseyin Can’a teslim etti.
Miniklerin örnek davranışı takdir topladı.
Yaptıkları bağıştan dolayı sevinçlerini dile getiren minikler, herkesi yapımı devam eden Kültür Mahallesi 4-6 Yaş Kur’an Kursu inşaatına yardım etmeye çağırdı.
Miniklerin örnek davranışının kendilerini ziyadesiyle memnun ettiğini ve duygulandırdığını belirten İl Müftümüz Hüseyin Can, örnek davranışlarından dolayı minikleri ve Kurs Öğreticisi Selvanur Şahin’i tebrik etti.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret