Duzce’de Yaz Kur’an Kurslarında Sağlıklı Nesiller Eğitimi

Duzce'de Yaz Kur’an Kurslarında Sağlıklı Nesiller Eğitimi

yaz kur’an kurslarında sağlıklı nesiller eğitimi

02 Ağustos 2019 - 12:26

Düzce İl Müftülüğümüze bağlı yaz Kur’an kurslarında eğitim gören öğrencilere sağlıklı nesiller eğitimi veriliyor.

Düzce İl Müftülüğümüz ve Düzce İl Sağlık Müdürlüğü koordinesinde, 7-12 yaş grubu çocuklarda sağlık okuryazarlığını artırmak, sağlıklı yaşam bilincini geliştirmek amacıyla, Müftülüğümüzce açılan yaz Kur’an kurslarına devam eden öğrencilere, İl Sağlık Müdürlüğü görevlileri tarafından sağlıklı nesiller eğitimi veriliyor.

İlk eğitim Nusrettin Mahalle Camii Yaz Kuran Kursu öğrencilerine…

Sağlıklı yaşam bilincini geliştirmek amacıyla düzenlenen eğitim seminerlerin ilk durağı Nusrettin Mahalle Camii Yaz Kuran Kursu öğrencilerine oldu.

Düzce İl Sağlık Müdürlüğünde görevli personeller tarafından Nusrettin Mahalle Camii Yaz Kuran Kursu öğrencilerine, “ Sağlıklı Beslenme, Sağlıklı Su Tüketimi, Ağız ve Diş Sağlığı, Sağlıklı Yaşam İçin Hijyen Kuralları” konuları aktarıldı.

Eğitim semineri sonunda öğrencilere sağlıklı yaşam temalı broşürler ve diş macunu hediye edildi. Eğitim seminerleri yaz Kur’an kursları eğitim dönemi sonuna devam edecek.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri