Duzce Müftülüğü 2018 Yılı "camiler Ve Din Görevlileri...

Duzce Müftülüğü 2018 Yılı "camiler Ve Din Görevlileri Haftası" Futbol Turnuvası

2018 yılı "camiler ve din görevlileri haftası" futbol turnuvası

02 Ekim 2018 - 16:37

02.10.2018 2018 YILI "CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI" FUTBOL TURNUVASI

2018 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle Düzce İl ve İlçe müftülükleri Futbol Turnuvası  başladı.

İl Müftümüz Hüseyin Can hocamızın başlama vuruşuyla start alan turnuvaya, il ve ilçelerden 6 takım katıldı.

Turnuvanın ilk maçı,  Düzce Müftülüğü ile Çilimli Müftülüğü takımları arasında oynandı. İkinci maçta ise, Gümüşova Müftülüğü ile Hafız Hasan Erkek Kuran Kursu takımları karşı karşıya geldi.

İlk maçta,  Düzce İl Müftülüğü  rakibi Düzce  Çilimli Müftülüğünü  6- 1 mağlup ederken  ikinci maçta, Düzce Gümüşova Müftülüğü, rakibi Düzce Hafız Hasan Erkek Kuran Kursuna 4- 2 mağlup oldu.

atıldı.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri