Erzincan’da Hafızlarımız Muhteşem Bir Merasimle Icâzetlerini...

Erzincan'da Hafızlarımız Muhteşem Bir Merasimle Icâzetlerini Aldılar…

hafızlarımız muhteşem bir merasimle icâzetlerini aldılar…

23 Şubat 2020 - 13:02

Hafızlarımız Muhteşem Bir Merasimle İcâzetlerini Aldılar…

Erzincan İl Müftülüğü’nün organizasyonuyla İlimiz Terzibaba Camiinde düzenlenen bir törenle erkek hafızlarımız Kur’an tilaveti, salâvatlar ve duâlar eşliğinde icâzetlerini aldılar.

Diyanet İşleri Başkanlığı, Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Hafız Osman Şahin ve İstanbul İlinden Reisü'l Kurra Hafız Mustafa Demirkıran’ın iştirakleriyle Erzincan Vali Yardımcısı İhsan Ayrancı,  İl Müftüsü Mehmet Emin Çetin, İl Müftü Yardımcısı Mehmet Süsün, ilçe müftüleri, müftülük çalışanları, basın mensupları ve yoğun bir cemaatin katılımıyla gerçekleşen programda hafız hocalarımız ve hafız öğrencileri Kur’an tilâvetinde bulundular. İl Müftüsü Mehmet Emin Çetin’in selamlama konuşması, Vali Yardımcısı İhsan Ayrancı'nın tebrik ve takdirlerini ifade eden konuşmaları, Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Hafız Osman Şahin’in Kur’an-ı Kerim tilaveti, getirilen salat-u selâmlar ve Reisü'l Kurra Hafız Mustafa Demirkıran’ın yaptığı duâ ile 32 hafızımıza icâzetleri verildi.

Kur’an muhafızı bütün hafızlarımızı tebrik ediyor, İslâm’ın hâdim-i hizmetkârı olmaları duâ ve niyazıyla Rabbimizden hıfzlarını muhafaza buyurmasını diliyoruz.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu Imam Hatip Okulları Arası "genç Muhafızlar Hafızlık Bölge Yarışması" ödül Törenine Katıltı.
Afyonkarahisar'da Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu Imam Hatip...
Sivas'ta Müftülük Gençlere üç Günlük Izcilik Kampı Düzenledi
Sivas'ta Müftülük Gençlere üç Günlük Izcilik Kampı...