Erzincan’da Müftülüğümüz Engelli Ziyaretlerinde Bulundu

müftülüğümüz engelli ziyaretlerinde bulundu

20 Ocak 2019 - 13:01

Müftülüğümüz Engelli Ziyaretlerinde Bulundu

İl Müftümüz Mehmet Emin Çetin, engelli koordinatörü Fatih Karakaş ve birlikte bir ekiple beraber, kurumumuzda görev yapan ve ailesinde engelli bulunan personelimizin ailelerine birer ziyaret gerçekleştirdiler.

Ziyaretler esnasında engelli kardeşlerimizin hal ve hatırlarını soran ve kendileriyle birebir ilgilenen müftümüz çetin, Allah’tan şifa ve sağlık dileyerek dualar etti ve onların da dualarını talep etti. “Ziyaretlerimiz esnasında gördüğümüz ve anladığımız kadarıyla ifade etmemiz gerekirse; engelli hastası bulunan bütün ailelerimiz, onların bu durumunu kabullenmiş, bu durum karşısında sabretmeyi ve onlara hizmet etmeyi kendilerine vazife addetmiş ve bunu severek yapmaktadırlar. Ben kendilerine Cenâb-ı Allâh’tan sabır ve mükâfatlar diliyorum” dedi.

“Hakikatte her insanın bir engelli adayı olduğunu ve asıl engelin gönüllerde ve kafalarda olmaması gerektiğini” ifade eden müftümüz Çetin, "engelli kardeşlerimizin daima yanında olacağız. Hizmetlerimizi onlara da tanıtacak, onların yaşadıkları sıkıntılara çözüm bulmaya çalışacağız." dedi.

Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler Istişare Toplantısı
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler...
Kayseri'de Vali Sayın Gökmen çiçek’ten şehit Ailesine Ziyaret