Erzurum’da Müftümüz Dr. Rüstem Can, Oltu’da Kur’an...

Erzurum'da Müftümüz Dr. Rüstem Can, Oltu'da Kur'an Kurslarına Ziyarette Bulundu

müftümüz dr. rüstem can, oltu'da kur'an kurslarına ziyarette bulundu

02 Mart 2024 - 13:10

Müftümüz Dr. Rüstem Can, Oltu'da Kur'an kurslarına ziyarette bulundu

Müftümüz Dr. Rüstem Can, Oltu İlçe Müftülüğü'ne bağlı Kur'an kurslarını ziyaret etti.

Oltu İlçe Müftüsü Sinan Cansever ile birlikte, Kur'an kursu ziyaretleri kapsamında ilk olarak Aleattin Aslan Hafızlık Kur'an kursunda hafızlarla bir araya gelen Müftü Can, burada öğrencilerin derslerini dinledi.

Kurs yöneticilerinden eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında bilgi alan Can, öğrenci ve öğreticilere başarılar diledi.

Cuma namazını için Güllük Camii'ne geçen Müftümüz Dr. Rüstem Can, sohbet irat etti ve Cuma namazını kıldırdı.

Cuma namazı sonrası Güllük Camii 4-6 Yaş Kur'an kursunu da ziyaret eden Müftü Can, kursta eğitim gören minik öğrencilerle bir araya geldi. Can, miniklerle yakından ilgilenerek, öğrencilere sunulan eğitim ortamı ve imkanların memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Oltu ziyaretleri kapsamında son olarak Rahime Hatun Yatılı Kız Kur'an kursunda hafızlık eğitimi alan öğrencileri ziyaret eden Müftümüz Dr. Rüstem Can, geleceğin hafızlarını yetiştiren hafızlık sınıflarını ziyaret ederek, öğrencilerin taleplerini dinledi.

Hafızların derslerini dinleyip okuma ve ezber seviyelerini yerinde inceleyen Can, memnuniyetini belirterek, öğrenci ve öğreticilere kararlı çalışmaları ve gelinen seviye için teşekkür etti.

#erzurum #oltui̇lçemüftülüğü

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri