Eskisehir’de Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı Başladı

Eskisehir'de Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı Başladı

gençliğe değer ara dönem kampı başladı

29 Ocak 2020 - 13:21

Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı Başladı

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin milli ve manevi değerlerine bağlı, medeniyet perspektifine sahip bir şekilde yetişmelerine katkı sunmak, gençlerimize yönelik hizmetlerine ivme kazandırmak amacıyla başlattığı "Gençliğe Değer" projesi kapsamında Eskişehir İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından "Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı’’ düzenlendi.

Eskişehir Bölge Yatılı Hafızlık Erkek Kur’an Kursunda düzenlenen ve 12-14 yaş arası 56 erkek öğrencinin katıldığı kampta Diyanet İşleri Başkanlığınca belirlenen kamp programı uygulanacak.

Öğrencilerin tatil dönemlerini değerlendirmek,  onların bilgi,  ahlak,  erdem,  estetik,  ruh  güzelliği,  adalet  ve  merhamet duygularıyla yetişmelerine katkı sunmak amacıyla düzenlenen Gençliğe Değer Ara Dönem Kampının ilk gününde öğrencilerle bir araya gelen Müftü Gerek, öğrenciler için ara tatilin bu kampla unutulmaz bir anı olacağını belirtti. Öğrencilerle yakından ilgilenerek hasbihal eden Müftü Gerek, kampın faydalı ve eğlenceli geçmesi temennisinde bulunarak gençlere kalem ve kitap hediye etti.

Konuşmaların ardından gençlerle birlikte pasta kesilmesiyle kampın açılışı gerçekleştirildi.

Kamp, beş gün boyunca devam edecek.

Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı için düzenlenen açılış programına İl Müftüsü Bekir Gerek, İl Müftü Yardımcısı Fatma Adsoy, İl Gençlik Koordinatörü Yasin Tiftik, Din Hizmetleri Uzmanları, İlçe gençlik koordinatörleri, manevi rehberler ve öğrenciler katıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret