Gaziantep’de Kur’an Kursları Eğitime Hazırlık Semineri...

Gaziantep'de Kur’an Kursları Eğitime Hazırlık Semineri Yapıldı

kur’an kursları eğitime hazırlık semineri yapıldı

14 Eylül 2020 - 13:30

Kur’an kursu öğreticilerine yönelik İl Müftülüğü Eğitim Hizmetleri birimince 2020-2021 Kur’an Kursları Eğitime Hazırlık Semineri düzenlendi.
İl Sağlık Müdürlüğünden Dr. Erdal Özdemir, Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında Kur’an kurslarında alınacak tedbirler konusunda bilgilendirmede bulundu. Ardından İl Müftü Yardımcısı Hayriye AYDIN, 2020-2021 Kur’an Kursları Uygulama Esasları hakkında bir sunum yaptı.
Seminere online katılan Yaygın Din Eğitimi Daire Başkanı Sedide AKBULUT, Kur’an kurslarında yürütülen hizmetlerde salgın sürecine bağlı olarak Başkanlığın planladığı eğitim faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Ardından Şehitkamil İlçe Müftüsü Feyyaz İDİN ile Şahinbey İlçe Müftüsü Mahmut ARCAKLIOĞLU kurslarda yürütülecek eğitim hizmetlerinde Sağlık Bakanlığının uyarılarının hedef kitle ile paylaşılması ve bu yönde bir bilincin oluşması gayreti içerisinde olunması gerektiğine değindiler. Seminerin sonunda bir konuşma yapan İl Müftüsü Dr. Hüseyin HAZIRLAR, toplumun sahih dini bilgiye ulaşmasında Kur-an Kurslarının önemine dikkat çekerek bu alanda hizmet veren bütün Kur-an muallimlerine teşekkür etti...


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne Veda Ziyareti
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne...
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri