Erzincan’da Her Gün Ikindi Namazından önce Bir Sahife...

Erzincan'da Her Gün Ikindi Namazından önce Bir Sahife Kur’an-ı Kerim Ve Yüce Meâlinin Okunması Uygulaması Başlatıldı

her gün ikindi namazından önce bir sahife kur’an-ı kerim ve yüce meâlinin okunması uygulaması başlatıldı

14 Eylül 2020 - 13:00

Her Gün İkindi Namazından Önce Bir Sahife Kur’an-ı Kerim ve Yüce Meâlinin Okunması Uygulaması Başlatıldı

Merkezi sistemden ikindi namazı öncesi bir sahife Kur’an-ı Kerim ve meâlinin okunması uygulaması için bilgilendirme toplantısı yapıldı.

İl Müftümüz Burhan ÇAKIR Başkanlığında, ilimiz Cami-i Kebir’inden yayın yapmakta olan merkezi sistem aracılığıyla her gün ikindi namazından yarım saat önce, belirlenen bir görevli tarafından düzenli bir takiple bir sahife Kur’an-ı Kerim okunması ve ardından Meâl-i Şerif’inin de okunarak namaza geçilmesi hususunda, toplanan görevlilere yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Merkezi sistemden yapılan Kur’an-ı Kerim ve Meal-i Şerif okumasının ilimizin merkezi sisteminin ulaştığı tüm camilerinden de aktif olarak dinlenilmesine, konunun cemaate duyurulmasına, bu konuda gerekli hazırlık ve düzenlemelerin yapılmasına karar verildi.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri