Erzincan’da Diyanet Gençlik Merkezlerinde “ara Dönem Gençlik...

Erzincan'da Diyanet Gençlik Merkezlerinde “ara Dönem Gençlik Kampı” Düzenlendi

diyanet gençlik merkezlerinde “ara dönem gençlik kampı” düzenlendi

27 Ocak 2024 - 13:00

Diyanet Gençlik Merkezlerinde “Ara Dönem Gençlik Kampı” Düzenlendi

Erzincan İl Müftü Yardımcısı Gökhan Badem, İl Müftü Yardımcısı Gülay Demirci ve İl Vaizi Tuba Aktepe'nin açılışlarını yaptığı gençlik kampları, Gülabibey Diyanet Gençlik Merkezi’nde kız öğrencilere, Hafız Mehmet Aydın Gençlik Merkezi’nde ise erkek öğrencilere hizmet veriyor.

Toplam 75 öğrenci ile yapılan derslerin, çeşitli etkinlikler ve sosyal becerilerle dolu dolu geçmesi sağlanıyor. Öğle namazı, öğle yemeği ve Erzincan'lı hayırseverlerin hazırlayıp sunduğu çeşitli ikramlarla sömestr tatilinde öğrenciler, farklı etkinlik ve aktivitelerle bereketli bir hafta geçiriyorlar.

Erzincan İl Müftülüğü Gençlik Merkezleri görevlileri, Milli Eğitim Müdürlüğü öğretmenleri ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ilgili personelince yürütülecek kamp faaliyetleri, Kur’an-ı Kerim dersleri, ilmihâl ve âdâp dersleri, belgesel sinevizyon gösterimi ve oyun aktviteleri gibi etkinliklerle sürdürülmeye devam ediyor.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri