Gaziantep’de Ramazan Bayramı Sevinci

Gaziantep'de Ramazan Bayramı Sevinci

ramazan bayramı sevinci

14 Nisan 2024 - 13:30

Bayram Namazını kılmak, bayramın manevi atmosferini, coşku ve sevincini hissetmek için vatandaşlarımız "Ailece" camilerimize akın etti.

Şahinbey Millet Camii'nde namazdan önce Şahinbey İlçe Müftüsü Mehmet ARSLANER, "Bayram Sevinci ve Hayatı Ramazan Bilinciyle Yaşamak" konulu sohbette bulundu.

İl Müftümüz Dr. Hüseyin HAZIRLAR bayram namızını kıldırarak, "Ramazan Bayramı Birlik, Beraberlik ve Kardeşlik Günleri" konulu hutbe irad etti.

Bayram Namazından sonra İl Müftümüz Dr.Hüseyin HAZIRLAR, Ülkemiz, Şehitlerimiz, Gazzeli Mazlumlar ve Bütün Kardeşlerimiz için dua etti.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Il Müftümüz Ibrahim Halil Demir Ve Bitlis Ohin Medresesi Baş Müderrisi şeyh Fethullah Ayte Hocaefendi, Muş Alparslan üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican'ı Makamında Ziyaret Etti.
Il Müftümüz Ibrahim Halil Demir Ve Bitlis Ohin Medresesi Baş...