Gumushane’de Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı

Gumushane'de Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı

gençliğe değer ara dönem kampı

29 Ocak 2024 - 14:10

25-27 OCAK TARİHLERİ ARASINDA ORTAOKULLU ÖĞRENCİLERE GENÇLİĞE DEĞER ARA DÖNEM KAMPI DÜZENLENDİ.
Gençliğe Değer ara dönem kampı, Gümüşhane Diyanet Gençlik Koordinatörlüğünde Hacı Recep Seniha Bozkır Kur'an Kursu ev sahipliğinde gerçekleştirildi.  Kamp boyunca gençlerle birlikte mutfak etkinlikleri, Şule Kala'nın Kafama Takıldı kitabıyla okuma saati, Filistin temalı tiyatro gösterisi,  ilmihal dersi, yarışma, sinema, sohbet, çeşitli oyunlar ve sürprizlerle gençler hem eğlendi hem öğrendi ve kamp Kemaliye Camii'ndeki sabah namazı buluşmasıyla sona erdi. Namaz sonrası İl Müftüsü Syn. Hüseyin GÜN  yaptığı konuşmasında kampa katılan gençlere teşekkür etti ve kendilerine eğitim öğretim hayatlarında başarılar diledi.

Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Çorum'da Sosyal Medyada Bizi Takip Edin