Gumushane’de Kardeşliğimiz Zekatla Bereketlendi.

Gumushane'de Kardeşliğimiz Zekatla Bereketlendi.

kardeşliğimiz zekatla bereketlendi.

30 Mart 2024 - 14:10

Kardeşliğimiz Zekatla Bereketlendi.

Türkiye Diyanet Vakfımızın (TDV), "Kardeşliğimiz Zekatla Bereketlensin" temasıyla yürüttüğü kampanya kapsamında 54 farklı ülkeden ilimize yüksek öğrenim için gelen öğrencilere İl Müftülüğü tarafından Ramazan yardımı yapıldı. Hayırsever vatandaşlarımızın vakfımıza tevdî ettikleri emanetleri İl Müftüsü Hüseyin Gün tarafından misafir öğrencilerimize eşit bir şekilde takdim edildi. Hayrı yapan ve sebep olan tüm hayırseverlerimize teşekkür eder, yaptıkları ve yapacakları tasadduklarının Allah katında ecir ve mükâfat bulmasını dileriz.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Il Müftümüz Ibrahim Halil Demir Ve Bitlis Ohin Medresesi Baş Müderrisi şeyh Fethullah Ayte Hocaefendi, Muş Alparslan üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican'ı Makamında Ziyaret Etti.
Il Müftümüz Ibrahim Halil Demir Ve Bitlis Ohin Medresesi Baş...