Igdir’da Din Görevlilerine "aile Okulu Semineri"...

Igdir'da Din Görevlilerine "aile Okulu Semineri" Düzenlendi

din görevlilerine "aile okulu semineri" düzenlendi

30 Ekim 2018 - 21:10

Iğdır İl Müftülüğü personel ve eşlerine yönelik düzenlemiş olduğu Aile Okulu Seminerleri 27-28 Ekim 2018 tarihlerinde gerçekleştirildi.

"Sağlıklı Birey, Mutlu Aile, Huzurlu Toplum Projes" kapsamında gerçekleştirilen “Aile Okulu Seminerine” Müftülük personeli, Kur’an Kursu hocaları, imam-hatip ve Müezzin- Kayyımlar eşleri ile birlikte yoğun ilgi gösterdi.

Müftülüğümüzün konferans salonunda düzenlenen ve 2 gün süren seminerde İl Müftümüz Mustafa TEKİN,  Müftü Yardımcısı Muzaffer MARANGOZOĞLU, Vaize Kudret KOÇYİĞİT, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü sosyologlarından Hilal OKTAN, Özlem SARIKAYA, Betül KIZILBULAK Iğdır Üniversitesi öğretim üyelerinden Dr. İsmail BAŞARAN, Doç. Dr. Zeki tan, Dr. Harun KIYLIK çeşitli konularda sunumlar yaptılar.

Seminerde konuşma yapan İl Müftüsü Mustafa TEKİN toplumumuzun en temel yapı taşlarından birini oluşturan ailenin önemine değinerek katılımcılardan bu seminerde öğrendikleri bilgileri cami cemaatlerine ve Kur’an kursunda eğitim gören bayanlara aktarılmasını istedi.

Seminer boyunca İl Müftülüğümüz tarafından tüm katılımcılara çeşitli ikramlar dağıtılırken, seminer sonunda ise Katılım Belgesi verildi.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret