Igdir’da Müftülüğümüz ‘huzur Dersleri Etkinliği’...

Igdir'da Müftülüğümüz ‘huzur Dersleri Etkinliği’ Düzenledi

müftülüğümüz ‘huzur dersleri etkinliği’ düzenledi

19 Şubat 2020 - 14:46

İl Müftülüğümüz tarafından Huzur Dersleri çerçevesinde düzenlenen etkinliğe yüksek oranda katılım sağlandı.

Etkinliğe Sayın Valimizin Eşi Sema Ünlü Hanımefendinin yanı sıra bayan kurum müdürleri, il protokol üyelerin eşleri ve kurum müdürlerinin eşleri katıldı.

Huzur Dersleri etkinliği, İl Müftümüzün Eşi Muradiye Tekin hocamızın açılış konuşması ile başladı. Kur’an Kursu Öğreticilerimizden Bahar Karataş hocamızın okuduğu Kur'an tilavetinin ardından İl Vaizimiz Kudret Koçyiğit hocamız ‘İman ve Ahlak’ konulu bir sunum yaptı.

Programın sonunda ülkemizde son zamanlarda yaşanan olumsuz hadiselerin bir daha yaşanmaması, vatanımızın ve milletimizin birlik beraberliği için dualar edildi.

Etkinliğin sonunda katılım ve desteklerinden dolayı Sayın Valimizin eşi Sema Ünlü Hanımefendiye teşekkür mahiyetinde hediye takdimi yapıldı. Sema Ünlü Hanımefendi ise bu güzel organizasyondan dolayı il müftülüğüne ve bütün çalışanlarına teşekkür ve takdirlerini ilettiler.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri