Igdir’da Sevgi Bahçesi Kur’an Kursu Hizmete Açıldı

Igdir'da Sevgi Bahçesi Kur’an Kursu Hizmete Açıldı

sevgi bahçesi kur’an kursu hizmete açıldı

22 Şubat 2019 - 14:46

Müftülüğümüz bünyesinde bulunan 4-6 Yaş Kur’an Kurslarına bir yenisini daha eklendi.

Iğdır Halfeli yolu üzerinde bulunan Merkez İmam-Hatip Ortaokulu yanında yapımı tamamlanan 4-6 Yaş Sevgi Bahçesi Kur'an Kursu düzenlenen programla hizmete açıldı.

Açılış programına İl Müftümüz Mustafa Tekin, Defterdar Abdülkadir Büyükfırat, Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen, Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerafettin Yiğit, müftülük personeli ve öğrenci aileleri katıldı.

Programda açılış konuşması yapan Müftümüz Mustafa Tekin gelecek nesillerin yetişmesinde 4-6 Yaş Kur’an Kurslarının önemine değindi. Müftülük imkânları doğrultusunda kursların sayısının giderek arttığını belirten Müftü Tekin kursun açılışında emeği geçen herkese ve davetlilere teşekkür etti.

Program sonunda minik öğrencilere çeşitli ikramlar ve hediyeler dağıtıldı.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret