Il Müftümüz Ilyas Yılmaztürk Yalova Osb Temel Atma Töreni Ve Lc...

Il Müftümüz Ilyas Yılmaztürk Yalova Osb Temel Atma Töreni Ve Lc Wakiki’nin Lojistik Merkezinin Açılış Törenine Katıldı.

il müftümüz ilyas yılmaztürk yalova osb temel atma töreni ve lc wakiki’nin lojistik merkezinin açılış törenine katıldı.

06 Ekim 2022 - 01:10

İL MÜFTÜMÜZ İLYAS YILMAZTÜRK YALOVA OSB TEMEL ATMA TÖRENİ VE LC WAKİKİ’NİN LOJİSTİK MERKEZİNİN AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI.

Yalova Avrasya Organize Sanayi Bölgesinde yer alan Ülkemizin ihracat ve istihdamına katkı saylayan Lc Wakiki lojistik merkezi, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa VARANK, Yalova Valisi Muammer Erol ve çok sayıda davetlinin de katıldığı törende, İl Müftümüz İlyas YILMAZTÜRK’ün yaptığı duanın ardından Lojistik Merkezinin açılışı yapıldı.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri