Mevlid Kandili Münasebetiyle, Yalova Il Müftülüğünce Raif...

Mevlid Kandili Münasebetiyle, Yalova Il Müftülüğünce Raif Dinçkök Kongre Ve Kültür Merkezi’nde Konferans Düzenlendi.

mevlid kandili münasebetiyle, yalova il müftülüğünce raif dinçkök kongre ve kültür merkezi’nde konferans düzenlendi.

30 Eylül 2023 - 01:10

Mevlid Kandili münasebetiyle, Yalova İl Müftülüğünce Raif DİNÇKÖK Kongre ve Kültür Merkezi’nde Konferans düzenlendi.
Programa; Yalova Valisi Sn. Dr. Hülya KAYA,  İl Meclis Başkanı Sn. Hasan SOYGÜZEL, İl Milli Eğitim Müdürü Sn. Halil İbrahim AKMEŞE, İl Müftüsü Sn. İlyas YILMAZTÜRK ve diğer daire amirleri ile çok sayıda öğrenci ve vatandaş katıldı.
 Yalova Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Sn. Doç. Dr. Muhammet BEYLER  ‘Hz. Peygamber, İman ve İstikamet’ konulu konferans verdi.
 Rüstempaşa Camii Uzm. İmam Hatibi Zekai SALMAN tarafından okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti, İl Müftüsü Sn. İlyas YILMAZTÜRK tarafından yapılan selamlama ve Yalova Valisi Sn. Dr. Hülya KAYA tarafından yapılan açılış konuşmalarının ardından sinevizyon gösterimi ve konferansla program sona erdi.

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri