Isparta’da Aile Ve Dini Rehberlik Istişare Ve Değerlendirme...

Isparta'da Aile Ve Dini Rehberlik Istişare Ve Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

aile ve dini rehberlik istişare ve değerlendirme toplantısı yapıldı

01 Temmuz 2019 - 14:56

27.06.2019 tarihinde İl Müftü Yardımcısı Enise ERKOÇ başkanlığında İl Müftülüğü ADRB üyeleriyle, ADRB İstişare ve Değerlendirme Toplantısı yapıldı. Bağımlılık Koordinatörleri, Gençlik Koordinatörleri, Engelli Koordinatörleri, Göç ve Manevi Rehberler Koordinatörleri, Huzur Dersleri Koordinatörleri ve Aile ve Dini Rehberlik Koordinatörlerinin de katıldığı toplantıda, yeni üyeler Aile ve Dini Rehberlik çalışmaları hakkında bilgilendirildi. Yapılması planlanan projeler istişare edildi. Çeşitli alanlarda faaliyet göstermek üzere İl Müftülüğü eğitim ve ziyaret ekiplerinin kurulması kararlaştırıldı. ADRB Çalışma Yönergesi, ADRB nöbetleri esnasında uyulması gereken usul ve esaslar, Dini Rehberlikte Yöntemler gibi hususlar ele alındı.

İlçelerdeki ADRB çalışmalarının takip ve koordinasyonunun görüşülmesi ile toplantı sona erdi.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri