Isparta’da Barla Kız Kur’an Kursunda Program Yapıldı

Isparta'da Barla Kız Kur’an Kursunda Program Yapıldı

barla kız kur’an kursunda program yapıldı

12 Ekim 2021 - 14:55

Barla Kız Kur’an Kursunda Program Yapıldı

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Barla Kız Kur’an Kursu öğrencileri bir program gerçekleştirdi.

11 Ekim 2021 Pazartesi günü gerçekleştirilen “Cami, Din Görevlileri ve Vefa” konulu programa İl Müftüsü Bayram Şahin, Kaymakam Adem Çelik, Belediye Başkanı Veli Gök, İlçe Müftüsü Mehmet Ali Eroğlu, Şube Müdürü Halil İbrahim Akkuş, Mekke Eğitim Vakfı Başkanı Halil İbrahim Ertuç, din görevlileri ve öğrenciler katıldı.

Programın sonunda söz konusu hafta münasebetiyle öğrenciler arasında yapılan Resim ve Kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere protokol tarafından ödülleri verildi.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü Cami Cemaaati Adına Gazze'ye Gönderilmek üzere Nakdi Yardımları, Tdv Vakfı Muş şubesi Başkanı Ibrahim Halil Demir'e Teslim Etti.
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü...