Isparta’da Bozanönü Kız Kur’an Kursu Açıldı

Isparta'da Bozanönü Kız Kur’an Kursu Açıldı

bozanönü kız kur’an kursu açıldı

24 Ocak 2024 - 14:55

Bozanönü Kız Kur’an Kursu Açıldı

Isparta’nın Bozanönü köyünde Kız Kur'an Kursu açılarak hizmete girdi.

Isparta Valiliği, Isparta Müftülüğü ve Isparta Belediyesi iş birliğinde hayırsever vatandaşların destekleriyle yapılan ve Bozanönü köyünde faaliyet gösterecek olan Kız Kur’an Kursu, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta Müftü Vekili Seyit Böğet, İl protokolü ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla düzenlenen törenle hizmete girdi.

22 Ocak 2024 Pazartesi günü Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan açılışta konuşan Isparta Müftü Vekili Böğet, “Köylerimizde sosyal hayatı canlı tutmak gerekiyor. İşte bu açılan Kur’an kursu sosyal hayata canlılık katacaktır. Yine buradan hayırlı insanlar çıkacak ve hayırlı nesiller yetişecektir. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum’’  ifadelerini kullandı.

Yapılan duanın ardından Kur’an Kursunun açılışı yapıldı ve ikramlarla program sona erdi.

Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.