Isparta’da Gönen’de 4-6 Yaş Kur’an Kursu Açıldı

gönen’de 4-6 yaş kur’an kursu açıldı

23 Eylül 2022 - 14:55

Gönen’de 4-6 Yaş Kur’an Kursu Açıldı

Gönen İlçe Müftülüğü tarafından yapılan Merkez 4-6 Yaş Kur'an Kursu törenle açıldı.

21 Eylül 2022 Çarşamba günü gerçekleşen açılışa İl Müftüsü Bayram Şahin, İlçe Müftüsü Mustafa Akpınar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Tamer Büyükküpçü, veliler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Açılış münasebetiyle yaptığı konuşmasında İl Müftüsü Şahin şunları söyledi: "Bugün, Gönen İlçe Müftülüğümüze bağlı 4-6 Yaş Kur'an Kursumuzun açılışı için burada bulunmaktayız. Geleceğimizin aydınlığı, gözümüzün nuru yavrularımızın yetiştiği 4-6 Yaş Kur'an Kurslarımıza ayrı bir önem veriyoruz. İnşallah sayılarını daha da artıracağız. Bugün açılışını yaptığımız ve kayıtların devam ettiği 4-6 Yaş Kur'an kursumuzun yapımı aşamasında maddi manevi desteklerini esirgemeyen kardeşlerime teşekkür ediyorum.”

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü Cami Cemaaati Adına Gazze'ye Gönderilmek üzere Nakdi Yardımları, Tdv Vakfı Muş şubesi Başkanı Ibrahim Halil Demir'e Teslim Etti.
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü...