Isparta’da Izcilik Tanıtım Toplantıları Düzenlendi

izcilik tanıtım toplantıları düzenlendi

03 Haziran 2022 - 14:55

İzcilik Tanıtım Toplantıları Düzenlendi

Diyanet İşleri Başkanlığı (DİB) ile Türkiye İzcilik Federasyonu (TİF) arasında izcilik faaliyetlerini yaygınlaştırmak, Başkanlık personelini izci lideri olarak yetiştirmek, çocuk ve gençlere izcilik konusunda farkındalık kazandırmak amacıyla "İzcilik İş Birliği Protokolü" imzalanmıştı.

Bu kapsamda Isparta Müftülüğü İzcilik İl Sorumlusu Abdullah Aydemir, il merkezi ve ilçelerde görev yapan tüm erkek personele yönelik yapılan İzcilik Tanıtım Toplantılarında izcilik faaliyetlerini tanıttı.

İzcilik konusunda duyduğu memnuniyeti ifade eden İl Müftüsü Bayram Şahin, "Kıymetli arkadaşlar sizler farklı mekânlarda, farklı etkinlikler yaparak öğrenci ve gençlerle birebir ilgileniyorsunuz. Gençler bizim geleceğimiz. Onlara milli ve manevi değerlerimizi bu yapmış olduğunuz programlarla anlatıyorsunuz. Onların kötü alışkanlıklardan uzak tutmaya gayret gösteriyorsunuz. Özverili çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyor ve kolaylıklar diliyorum" dedi.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri