Isparta’da Kasım Ayı Personel Toplantısı Yapıldı

Isparta'da Kasım Ayı Personel Toplantısı Yapıldı

kasım ayı personel toplantısı yapıldı

25 Kasım 2022 - 14:55

Kasım Ayı Personel Toplantısı Yapıldı

Isparta Müftülüğü 2022 yılı Kasım ayı personel toplantısı İl Müftüsü Bayram Şahin’in başkanlığında Müftülük Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

23 Kasım 2022 Çarşamba günü yapılan toplantı Kur’an-ı Kerim tilavetinden sonra İl Müftüsü Şahin’in açılış konuşmasıyla başladı.

Öğleden önce erkek personelin, öğleden sonra kadın personelin katıldığı toplantıya Isparta merkezindeki İmam Hatip Ortaokul/Lise müdürleri de katılarak İmam Hatip Ortaokul/Liseleri ve müftülük isbirliğiyle yapılan projelerin daha verimli olması, öğrencileriin müftülük hizmetlerinden daha çok faydalanmaları konusunda fikir alış verişi yapıldı.

Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Özay tarafından İmam Hatip Ortaokul/Liselerinin mevcut durumu hakkında sunum yapıldıktan sonra okul müdürleri İl Müftüsü Bayram Şahin’i makamında ziyaret etti.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret