Isparta’da Kurs Veyurtlarda Mevlid-i Nebi Etkinliği

Isparta'da Kurs Veyurtlarda Mevlid-i Nebi Etkinliği

kurs veyurtlarda mevlid-i nebi etkinliği

26 Ekim 2021 - 14:55

Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle Yatılı Kur'an Kurslarında, TDV Kız ve Erkek Öğrenci Yurlarında ve Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürlüğüne bağlı Kız ve Erkek Öğrenci Yurtlarında programlar düzenlendi.

Gülcihan Kız Öğrenci Yurdu

Gülistan Kız Öğrenci Yurdu

Mihri Hatun Kız Öğrenci Yurdu

Bediuzzaman Said Nursi Kız Öğrenci Yurdu

Isparta Erkek Öğrenci Yurdu

Murat Hüdavendigar Erkek Öğrenci Yurdu

TDV Isparta Kız Öğrenci Yurdu

TDV Isparta Erkek Öğrenci Yurdu

Hayırlar Kız Kur’an Kursu

Deregümü Kız Kur’an Kursu

Mekke Erkek Kur’an Kursu

Fatih Erkek Kur’an Kursu

Kurs ve yurtlarında gerçekleştirilen programlara İl Müftülüğü personeli, yurt idarecileri ve öğrenciler katıldı. Kur’an tilavetiyle başlayan programlarda İl Müftülüğü personeli tarafından "Hz. Peygamber ve Vefa Toplumu” konulu sohbet ve konferanslar verildi.

Katılımcıların ilgiyle izlediği programların sonunda yurt idaresi tarafından çeşitli ikramlar yapıldı.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü Cami Cemaaati Adına Gazze'ye Gönderilmek üzere Nakdi Yardımları, Tdv Vakfı Muş şubesi Başkanı Ibrahim Halil Demir'e Teslim Etti.
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü...