Isparta’da Mayıs Ayı Personel Toplantısı Yapıldı

Isparta'da Mayıs Ayı Personel Toplantısı Yapıldı

mayıs ayı personel toplantısı yapıldı

24 Mayıs 2023 - 14:55

Mayıs Ayı Personel Toplantısı Yapıldı

2023 yılı Mayıs ayı Isparta Müftülüğü personel toplantısı Müftülük konferans salonunda gerçekleştirildi.

23 Mayıs 2023 Salı günü İl Müftüsü Bayram Şahin başkanlığında gerçekleşen toplantıya müftü yardımcıları, şube müdürleri, murakıplar ve din görevlileri katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan toplantı, İl Müftüsü Şahin’in din görevlilerine Ramazan ayında kazanımları diğer vakitlerde de devam ettirme konusunda yaptığı konuşmanın ardından İl Müftü Yardımcılarının sorumlu olduğu alanlarla ilgili sunumlarıyla devam etti.

Sabah erkek personel, öğleden sonra kadın personelin katıldığı ve iki oturumda gerçekleşen toplantıda yaklaşan Yaz Kur’an Kurslarına hazırlık yapılması gerektiği de ifade edildi.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri