Isparta’da Peygamberimiz Ve Vefa Toplumu Konferansı Düzenlendi

Isparta'da Peygamberimiz Ve Vefa Toplumu Konferansı Düzenlendi

peygamberimiz ve vefa toplumu konferansı düzenlendi

22 Ekim 2021 - 14:55

Hz. Peygamber’in (s.a.s) doğumunun 1450. Yıl dönümü münasebetiyle bir konferans gerçekleştirildi.

20 Ekim 2021 Çarşamba günü Isparta Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen konferansa İl Müftüsü Vekili Seyit Böğet, İl Müftü Yardımcıları, Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Fahretdin Gözgün, Şube Müdürleri, Emekli Müftüler, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, Din Görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle ve “Hz. Peygamber ve Vefa Toplumu” temalı konferans, Süleyman Demirel Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhammed Sadık Akdemir tarafından icra edildi. Dekan Akdemir’in “Vefa” konusunda örnekler verdiği, Hz. Peygamber’in (s.a.s) hayatından kesitler sunduğu ve özellikle ahdine vefasına değindiği konferans katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi.

Konferansın sonunda hediye takdimi yapılarak günün hatırası olarak toplu fotoğraf çekildi.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü Cami Cemaaati Adına Gazze'ye Gönderilmek üzere Nakdi Yardımları, Tdv Vakfı Muş şubesi Başkanı Ibrahim Halil Demir'e Teslim Etti.
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü...