Isparta’da Sömestr Tatilinde çocuklar Cami Görevlileriyle...

Isparta'da Sömestr Tatilinde çocuklar Cami Görevlileriyle Buluştular

sömestr tatilinde çocuklar cami görevlileriyle buluştular

15 Şubat 2021 - 14:55

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Cami Hizmetlerinin Etkin Hale Getirilmesi Çalışmaları kapsamında Cami Görevlileri Çocuklarla Çevrimiçi olarak buluştular.

Üç hafta süren sömestr tatilinde ilimiz cami görevlilerinin gerçekleştirdiği çevrimiçi buluşmalara katılan çocuklar cami görevlilerinden dini bilgiler, sure ve dualar öğrenerek sorularına cevap aldılar.

25 Ocak’ta başlayarak 12 Şubat’ta sona eren buluşmanın kapanış programı 11 Şubat 2021 tarihinde Halıkent Camii Gençlik Merkezinde gerçekleştirildi.

Pandemi tedbirleri alınarak yapılan programa İl Müftü Yardımcısı Halil Taş, Din Hizmetleri Şube Müdürü Mustafa Güner, Cami görevlileri Ali Dündar ve Adem Arıbaş, çocuklar ve velileri katıldı.

Program, buluşmaya katılan çocuklara hazırlanan hediye ve ikramların dağıtılmasıyla sona erdi.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret