Isparta’da Türkiye Diyanet Vakfının Kuruluş Yıldönümü...

Isparta'da Türkiye Diyanet Vakfının Kuruluş Yıldönümü Vesilesiyle Iyilik Sofrası Gerçekleştirildi

türkiye diyanet vakfının kuruluş yıldönümü vesilesiyle iyilik sofrası gerçekleştirildi

20 Mart 2024 - 14:55

Türkiye Diyanet Vakfının Kuruluş Yıldönümü vesilesiyle İyilik Sofrası gerçekleştirildi

Isparta Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Isparta Şubesi 13-20 Mart Türkiye Diyanet Vakfının Kuruluş Yıldönümü vesilesiyle Bilal-i Habeşi Camii Gençlik Merkezinde yurtdışından ilimize gelen gençlere, ihtiyaç sahipleri, öksüz ve yetimlere 200 kişilik İyilik Sofrası kuruldu.

19.03.2024 Salı günü gerçekleşen iftar programına, manevi danışmanlar, yurtdışından gelen öğrenciler, yetimler ihtiyaç sahipleri katıldı.

Sohbet programlarının ardından hayırsever vatandaşların desteği ile öğrencilere yemek ikram edildi.

Program, çeşitli etkinliklerle sona erdi

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri