Ispartada Kutsal Topraklara Ilk Kafile Gönderildi

kutsal topraklara ilk kafile gönderildi

06 Ağustos 2018 - 09:38

03.08.2018 KUTSAL TOPRAKLARA İLK KAFİLE GÖNDERİLDİ

Diyanet İşleri Başkanlığımız ‘ın 2018 yılı Hac Organizasyonu ile İlimizden Hac farizasını yerine getirmek için Kutsal Topraklara yolculuk yapacak olan 1.  kafile 02.08.2018 tarihinde Terminal Camiinde yapılan tören ile uğurlandı.

Törene İl Müftüsü Bayram ŞAHİN, Müftü Yardımcısı Mevlüt ŞAHİNER, din görevlileri, Hacı adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan tören, ilahi, Tekbir ve Telbiye ile devam etti. Törende dua eden İl Müftüsü Bayram ŞAHİN;

“Mukaddes topraklara giden hacı adayları Allah’ü Teala’ nın misafirleridir. Bugün İlimizden Kutsal Topraklara uğurladığımız 170 kişiyi, Rabbim sağ salim memleketlerine sevenlerine kavuşturmayı nasip etsin. Yüce Rabbim dualarını ve ibadetlerini şimdiden kabul eylesin.” Dedi.

Tören Hacı adaylarının yakınları ile vedalaşmasıyla sona erdi.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri