Karabük’te Bayanlara Yönelik çevrimiçi Hatim Ve Dua Programı

Karabük'te Bayanlara Yönelik çevrimiçi Hatim Ve Dua Programı

bayanlara yönelik çevrimiçi hatim ve dua programı

30 Ocak 2021 - 16:30

BAYANLARA YÖNELİK ÇEVRİMİÇİ HATİM VE DUA PROGRAMI

Salgın tedbirleri kapsamında, Başkanlığımız projelerinden  Çevrimiçi Bayanlara Yönelik Hatim ve Dua Programının ilki bugün  İl Müftülüğümüzce  İl Müftü Yardımcımız Merve YUMLU'nun katılımı ve Kur'an Kursu Öğreticilerimizin rehberliğinde  Hanımlara yönelik online  olarak gerçekleştirildi.

Bayanların yoğun ķatılım gösterdiği Aşrı Şerif  ile başlayan programda Gayemiz; “Kur'an-ı Kerim ve Hz. Peygamberin Sünneti Rehberliğinde Yaşamak" üzerine sohbet yapan İl Müftü Yardımcımız Merve YUMLU, daha sonra  okunan salavat, tekbir ve hatimlerin duasını yaptı.

Kuran Kursu Öğreticilerimizin koordinasyonu ile Hanımlara Yönelik  Hatim ve Dua Programımız her hafta düzenlenecek olup, katılımlarınızı bekler, özverili çalışmalarından dolayı Değerli Hocalarımıza şükranlarımızı sunarız.

Zonguldak'ta Gençler Maden Müzesini Ziyaret Etti
Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi