Karabük’te Büyüğüne Hürmet ömrüne Bereket

büyüğüne hürmet ömrüne bereket

31 Ekim 2023 - 16:30

Büyüğüne Hürmet Ömrüne Bereket

İl Müftümüz Sayın Ercan Aksu ve  Müftü Yardımcılarımız Sayın Merve Yumlu, Sayın Ayhan Yalçın  "Büyüğüne Hürmet Ömrüne Bereket" projesi kapsamında Kur'an Kurslarımızda eğitim öğretime devam eden kursiyerleri Soguksu Fatih Kur'an Kursunda ziyaret ettiler.

İl Müftümüz Sn. Ercan Aksu kursiyerlerle hasbihal ederek, varlıklarını ve dualarını her daim  yanımızda hissettiğimiz rahmet ve bereket vesilesi olan büyüklerimiz, yaşama dair tecrübe ve bilgelikleriyle en değerlilerimiz, ulu çınarlarımızdır dedi.

Ziyâret de İl Müftümüz Sn. Aksu,  Kur'an-ı Kerim'i  öğrenme ve okuma gayreti ve azmi ile örnek olan ve eğitime devam eden Kıymetli Büyüğümüz Semiha teyzeye çiçek takdiminde bulunarak, sağlık, afiyet dolu bereketli ömürler diledi.

Ziyâret sonunda İl Müftümüz Sn. Aksu ve Müftü Yardımcılarımız tüm kursiyerlere ve Kur'an Kursu Öğreticimize  eğitim öğretim döneminde başarılar temennisinde bulundu.

#KarabükİlMüftülüğü
#BüyüğüneHürmetÖmrüneBereket

Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.