Karabük’te Etkili Hutbe Sunumu Hizmet Içi Eğitim Seminerlerinin...

Karabük'te Etkili Hutbe Sunumu Hizmet Içi Eğitim Seminerlerinin Ikinci Gurubu Tamamlandı

etkili hutbe sunumu hizmet içi eğitim seminerlerinin ikinci gurubu tamamlandı

09 Şubat 2024 - 16:30

Etkili Hutbe Sunumu Hizmet İçi Eğitim Seminerlerinin İkinci Gurubu Tamamlandı

Diyanet İşleri Başkanlığının toplumu dini konularda aydınlatmada en önemli vasıtalarından biri olan hutbelerin muhatap kitleye etkin bir şekilde ulaştırılmasına yönelik çalışmalar kapsamında, cami görevlilerinin hutbe sunma becerilerini geliştirmek ve nitelikli bir hutbe irat etmelerine katkıda bulunmak amacıyla mahallinde Din Görevlilerimize yönelik "Etkili Hutbe Sunumu Hizmet İçi Eğitim Seminerleri"nin ikinci gurubu tamamlandı.

İl Müftümüz Sayın Ercan Aksu, İl Müftü Yardımcımız Sayın Merve Yumlu ve İl Vaizimiz Sayın Ahmet Bulut tarafından, Etkili Hutbe Sunumu Hizmet İçi Eğitim Seminerlerine katılım sağlayan Din Görevlilerimize Seminer Katılım Belgeleri verildi.

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri