Kahramanmaras’da Miraç Kandilinde “deprem şehitlerine Vefa 1001...

Kahramanmaras'da Miraç Kandilinde “deprem şehitlerine Vefa 1001 Hatim” Projesi Ile şehitlerimize 12.600 Hatim

miraç kandilinde “deprem şehitlerine vefa 1001 hatim” projesi ile şehitlerimize 12.600 hatim

09 Şubat 2024 - 16:20

06 Şubat depreminde vefat eden vatandaşlarımıza yönelik düzenlenen ve 2 aydır süre gelen “1001 Hatim Deprem Şehitlerine Vefa” projesi kapsamında akşam namazına mütakip Abdulhamithan Cami’inde Mushafları İnceleme Ve Kıraat Kurulu Başkanı Dr. Hafız Osman Şahin ve İl Müftümüz Abdurrahman Kotan’ın teşrifleri ile program düzenlendi.

Düzenlenen programda vaaz veren İl Müftüsü Kotan; yapılan hatimlerin, suyun damlaya damlaya göl olması misali ne kadar değerli olduğundan bahsetti.

Müftü Kotan projede emeği geçen din görevlilerine, camii cemaatine ve halka okunan 12.600 hatim için teşekkür etti.

Okunan hatimlerin duasını Mushafları İnceleme Ve Kıraat Kurulu Başkanı Dr. Şahin tarafından yapılarak deprem şehitlerinin ruhlarına armağan edildi.

Program getirilen salavat ve tekbirler ile son buldu.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri