Kahramanmaras’da Tdv Ve Kyk Yurtlarında Kalan öğrencilere Iftar...

Kahramanmaras'da Tdv Ve Kyk Yurtlarında Kalan öğrencilere Iftar Programı Düzenlendi.

tdv ve kyk yurtlarında kalan öğrencilere iftar programı düzenlendi.

03 Nisan 2024 - 16:20

TDV VE KYK YURTLARINDA KALAN ÖĞRENCİLERE İFTAR PROGRAMI DÜZENLENDİ.

Onikişubat Müftülüğü, Leyli Zeynep Mahiçiçek Eğitim Merkezi'nde KYK ve TDV yurtlarında kalan öğrencilere iftar programı düzenlendi.

İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından organize edilen iftar programına İl Müftüsü Abdurrahman Kotan, Onikişubat İlçe Müftüsü Süleyman Yavuz ve İl Müftü Yardımcısı Songül Haktan katılım sağladı.

Gençlerle buluşan Müftü Kotan, "Sevgili gençler, bu iftarda bir araya gelerek birlik ve beraberliğimizi güçlendiriyoruz. Ailelerimiz ve tanıdıklarımızla manevi bağlarımızı kuvvetlendirelim ve bu mübarek ayın feyzinden istifade edelim." diyerek gençlere öğütte bulundu. Ardından "Geleceğimizin teminatı olan gençlerle bizleri bir araya getiren, bu organizasyonu düzenleyen hocalarıma teşekkür ederim." diyerek programdan memnuniyetini dile getirdi.

Program sonunda gençlere Kur'an-ı Kerim hediye edildi.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı