Kahramanmaras’da Engelli Bireyler Ve Aileleri "iyilik...

Kahramanmaras'da Engelli Bireyler Ve Aileleri "iyilik Sofrası"nda Buluştu

engelli bireyler ve aileleri "iyilik sofrası"nda buluştu

06 Nisan 2024 - 16:20

ENGELLİ BİREYLER VE AİLELERİ "İYİLİK SOFRASI"NDA BULUŞTU

Kahramanmaraş Pazarcık İlçe Müftülüğü ve TDV Pazarcık Şubesi Engelli koordinatörlüğünce engelli bireyler ve aileleri için iftar yemeği düzenlendi.

Ramazan-ı Şerif bereketinin paylaşılması, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının birlikte yaşanması amacıyla engelli vatandaşlar ve aileleri için İlçe Müftülüğü Engelli Koordinatörü Osman Akış organizesinde düzenlenen programa Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlandı.

Gerçekleştiren programa Pazarcık Kaymakamı Muhammed Kaya, İlçe Müftüsü Rıdvan Yıldız, engelli bireyler ile aileleri ve din görevlileri katıldı.

Burada konuşan Müftü Yıldız, Ramazan ayının manevi atmosferinde engelli bireyler ve ailelerini ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Kaymakam Muhammed Kaya ise; böyle güzel bir ortamda güzel insanlarla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, katılımcılara, programa ev sahipliği yapan müftülüğümüze ve emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Program iftar yemeğinin ardından yapılan dua ile son buldu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Il Müftümüz Ibrahim Halil Demir Ve Bitlis Ohin Medresesi Baş Müderrisi şeyh Fethullah Ayte Hocaefendi, Muş Alparslan üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican'ı Makamında Ziyaret Etti.
Il Müftümüz Ibrahim Halil Demir Ve Bitlis Ohin Medresesi Baş...