Kadir Gecesi Kars’ta Coşku Ve Dualarla Idrak Edildi

kadir gecesi kars’ta coşku ve dualarla idrak edildi

06 Nisan 2024 - 16:55

Hayatımıza sayısız güzellikler katan rahmet, mağfiret, feyiz, bereket ve arınma mevsimi Ramazan ayının sonuna yaklaştığımız şu günlerde, Kur’an’ın “Bin Aydan Daha Hayırlı” diye vasıflandırdığı kutlu bir gece olan “Kadir Gecesi” Sultan Alparslan Camii ve Evliya Camii başta olmak üzere, Kars’taki bütün camilerde dualarla ve coşkuyla idrak edildi.

İl genelinde tüm camilerde yatsı namazı öncesi düzenlenen programlara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Programlarda, Kur’an-ı Kerim tilavet edilip, Mevlid-i Şeriften bahirler okunup, salâvatlar getirilerek, ülkemiz ve İslam âlemi için dualar edildi.

Sultan Alparslan Camii’nde gerçekleştirilen program sonunda İl Müftümüz Hamza Bayram tarafından vatandaşlar tarafından okunan hatmi şeriflerin duası yapıldı.

Akabinde Kars Emniyet Müdürlüğü ve hayırseverlerce vatandaşlara lokma İkramı başta olmak üzere çeşitli ikramlar yapıldı.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı