Karabük’te Hatıraları Canlandıran Hatıralar Bırakan Neşe...

Karabük'te Hatıraları Canlandıran Hatıralar Bırakan Neşe Dolu şenlik: "kadim Oyunlar şenliği"

hatıraları canlandıran hatıralar bırakan neşe dolu şenlik: "kadim oyunlar şenliği"

03 Haziran 2022 - 16:30

Hatıraları Canlandıran Hatıralar Bırakan Neşe Dolu Şenlik:

"Kadim Oyunlar Şenliği"

İl Müftülüğümüze bağlı 4-6 Yaş Grubu Kur'an Kurslarımızda eğitim gören Sevimli Minikler, İhtiyaç Odaklı Kur'an Kurslarımızın katkılarıyla , büyük coşkulu bir katılımla "Kadim Oyunlar Şenliğinde" buluştu.

Karabük Kent Meydanında düzenlenen şenliğe Karabük Valimiz Sayın Fuat Gürel, Karabük Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Seher Berker, İl Müftümüz Sayın Ercan Aksu, İl Müftü Yardımcımız Sayın Merve Yumlu, Kur'an Kursu Öğreticilerimiz, Sevgili öğrenciler ve vatandaşlarımızın geniş ve yoğun  katılımıyla gerçekleşti.

Geçmişten Günümüze unutulmaya yüz tutmuş geleneksel oyunlarımızdan;  Hacivat Karagöz, Nasrettin Hoca, Beştaş-Üçtaş-Dokuztaş, Akıl Zeka Oyunları, Yüz Boyama, Hint Kınası, Sulu Boya El Baskısı, Ebru Sanatı, Balon Şişirme, Mendil Kapmaca, Bezirganbaşı, Topaç Çevirme, Yağ Satarım Bal Satarım, Sandalye Kapmaca, İp Atlama, Misket, Seksek gibi çeşitli oyunların, atölyelerin ve ikramların olduğu şenlikte çocuklarımız keyifle doyasıya eğlendiler.

İl Müftülüğümüz olarak teşrifleriyle onurlandıran Sayın Valimiz Fuat Gürel'e şükranlarımızı arz ederiz.

Katkı ve desteklerini esirgemeyen, Karabük Belediyesi Yöneticilerine, Karabük Eğitimi Destekleme Platformu Yönetici ve Üyelerine, Basınımızın güzide mensuplarına, İl Müftümüz Sayın Ercan Aksu'ya, programın hazırlanmasında özveri ve emek gösteren Kıymetli Hocalarımıza, Müftülük Personelimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.