Karabük’te Il Müftülüğümüz De "değişen Iletişim...

Karabük'te Il Müftülüğümüz De "değişen Iletişim Biçimleri Ve Kadın" Konulu Konferans Düzenlendi

il müftülüğümüz de "değişen iletişim biçimleri ve kadın" konulu konferans düzenlendi

10 Mart 2022 - 18:27

İL MÜFTÜLÜĞÜMÜZ DE "DEĞİŞEN İLETİŞİM BİÇİMLERİ VE KADIN" KONULU KONFERANS DÜZENLENDİ

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle, 09.03.2022 Çarşamba günü, İl Müftülüğü konferans salonunda, KBÜ İslami İlimler Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri Öğretim Üyesi Dr. Ayşe Şallı, İl Müftü Yardımcımız Merve Yumlu, ADRB Koordinatörü İl Vaizi Zeliha Yetgin ve Kur’an Kursu Öğretilerimizin katılımıyla "Değişen İletişim Biçimleri ve Kadın" konulu konferans düzenlendi.

Konferans; Kur'an-ı Kerim tilaveti ve İl Müftü Yardımcımız Merve Yumlu'nun açılış konuşmalarının ardından, Öğretim Üyesi Dr. Ayşe Şallı'nın sunumu ile devam etti.

Konferans hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

İl Müftülüğü olarak konferansta emeği geçenlere teşekkür eder, Konferansın hayırlara vesile olmasını dileriz.

Burdur'da "baba Okulu" Projesi
Uganda Uyruklu Rechel ığdır'da Müslüman Oldu