Karabük’te "etkili Hutbe Sunumu" Seminerleri Başladı

Karabük'te "etkili Hutbe Sunumu" Seminerleri Başladı

"etkili hutbe sunumu" seminerleri başladı

23 Ocak 2024 - 16:30

"Etkili Hutbe Sunumu" Seminerleri Başladı

Başkanlığımızca toplumu din konusunda aydınlatmada en önemli vasıtalardan biri olan hutbelerin muhatap kitleye etkin ve verimli bir şekilde ulaştırılmasında Müftülüğümüzce din görevlilerimize yönelik "Etkili Hutbe Sunumu" Seminerinin açılış dersi, İl Müftümüz Sayın Ercan Aksu tarafından "İrşat Yöntemi Olarak Hutbe ve Hatiplik" sunumu ile başladı.

Düzenlenen seminer, Ovacık İlçe Müftümüz Sayın Hüseyin İpek tarafından "Hatibin Temel Nitelikleri" sunumu ile devam etti.

Hizmetiçi eğitim programı kapsamında  düzenlenen seminerler, İl ve İlçelerimizde görev yapan din görevlilerimize peyderpey verilmeye devam edecektir.

#KarabükİlMüftülüğü

Zonguldak'ta Gençler Maden Müzesini Ziyaret Etti
Adana’da 2024 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Tanıtım Ve Istişâre Semineri” Ile “2024 Yılı Yaz Kur’an Kursu Eğitim Semineri” Düzenlendi.
Adana’da 2024 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu...