Kardeş şehir Müftüleri Ardahan’a Misafir Oldu

Kardeş şehir Müftüleri Ardahan'a Misafir Oldu

kardeş şehir müftüleri ardahan'a misafir oldu

18 Nisan 2022 - 09:50

“Kardeş Şehir” projesi kapsamında Ardahan İl Müftülüğünün misafiri olan Kars İl Müftüsü Yusuf Eviş ve beraberindeki din görevlileri, ilde bir dizi vaaz ve irşad hizmetine katıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığınca ülke genelinde sürdürülen “2022 Yılı Ramazan Ayı Kardeş Şehir Projesi” kapsamında Kars İl Müftüsü Yusuf Eviş, beraberindeki din görevlileri ile Ardahan İl Müftülüğüne misafir oldu.

Ramazan ayında ülke genelinde yürütülen vaaz ve irşat hizmetlerinin etkin ve verimli bir şekilde yerine getirilmesine katkı sağlamak amacıyla başlatılan “Kardeş Şehir” projesi kapsamında Ardahan’a gelen Kars Müftüsü Eviş, bir dizi vaaz ve irşad hizmetinde bulundu.

İl Müftülüğünün sosyal medya hesapları üzerinden düzenlenen canlı yayın programına konuk olan Müftü Eviş, teravih namazı öncesi Merkez Camii’nde vaaz verdi.

“Ramazan ve Doğruluk” teması çerçevesinde sohbet yapan Eviş, “Ramazan ayının önemini anlamak istiyorsak, dört hususa dikkat etmeliyiz. Kur’an-ı Kerim’i okumalıyız, okuduğumuzu anlamalıyız, anladığımızı uygulamalıyız ve öğrendiklerimizi anlatmalıyız.” dedi.

Teravih namazının akabinde Ardahan İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu toplantı salonunda Ardahan İl Müftüsü Dr. Hayri Erenay ile  bir araya gelen Eviş, din hizmetleri hakkında görüş-alışverişinde bulundular.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yalova'da Hacılarımızı Uğurluyoruz
Yalova'da Hacılarımızı Uğurluyoruz
Sinop'ta Il Müftüsü Bektaş’tan , Zeki Yıldırım’a Iadeyi Ziyaret
Sinop'ta Il Müftüsü Bektaş’tan , Zeki Yıldırım’a Iadeyi...