Kars’ta "hediyem Kitap Olsun" Kampanyası Kapsamındaki...

Kars'ta "hediyem Kitap Olsun" Kampanyası Kapsamındaki Kitaplar öğrencilere Dağıtıldı

kars'ta "hediyem kitap olsun" kampanyası kapsamındaki kitaplar öğrencilere dağıtıldı

10 Kasım 2022 - 16:55

Kars İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Kars Şubesince "Hediyem Kitap Olsun" kampanyası kapsamında hayırseverlerce bağışlanan kitaplar ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmaya başlandı.

Kars İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kars Şubesi Kadın Kolları tarafından 7-13 Kasım arası ‘Dünya Çocuk Kitapları Haftası’ olması münasebetiyle "Hediyem Kitap Olsun" kampanyası kapsamında hayırseverlerce bağışlanan kitaplar,  Kars’ta bulunan Yalınkaya ve Derecik köylerindeki ilkokul öğrencilerine ulaştırıldı.

Kars İl Müftüsü Hamza Bayram ve İl Milli Eğitim Müdür Vekili Osman Urlunç ile beraberindekiler, sınıfları gezerek öğrencilerle vakit geçirdi ve öğrencilere kitap hediye etti.

Müftü Bayram, kampanya kapsamında hazırlanan kitapların dağıtımının zaman içerisinde devam edeceğini belirterek kampanyaya destek sağlayan hayırseverlere ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kars Şubesi Kadın Kolları üyeleri ve gönüllülerine teşekkür etti.

Bağışlanan kitaplarla ilgili duydukları memnuniyeti dile getiren İl Milli Eğitim Müdür Vekili Urlunç ise "Okullarımıza ulaştırılan kitaplar için İl Müftülüğüne ve TDV Kars Şubesine minnettarız. Hediye edilen kitapları öğrencilerimizin istifadesine sunduk. Köylerimizde her kitaba ulaşamayan öğrencilerimiz ve okullarımız adına çok önemli bir kampanya olduğunu ifade etmek isterim. Hayırseverlere ve Türkiye Diyanet Vakfı’na öğrencilerimiz ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Isparta'da Hacı Adaylarına Eğitim Semineri Düzenlendi
Isparta'da Hacı Adaylarına Eğitim Semineri Düzenlendi