Kars’ta 4-6 Yaş Miniklerden Sultan Alparslan Kütüphanesine Kitap...

Kars'ta 4-6 Yaş Miniklerden Sultan Alparslan Kütüphanesine Kitap Desteği

4-6 yaş miniklerden sultan alparslan kütüphanesine kitap desteği

03 Ocak 2024 - 16:55

4-6 Yaş Miniklerden Sultan Alparslan Kütüphanesine Kitap Desteği

Kars İl Müftülüğüne bağlı Temel Yıldırım ve Hacı Altun Çalkın 4-6 Yaş Kur’an Kurslarındaki minikler Sultan Alpaslan Kütüphanesine kitap hediyesinde bulunup TDV Kitap Kafeyi ziyaret ettiler.

Ziyarette Kur'an Kursu öğreticileri ve TDV Kadın Kolları Kars Şubesi tarafından minik öğrencilere ve velilere kütüphanenin ve kitap-kafenin tanıtımı yapıldı.

Minik öğrenciler "Okumak Hayata Dokunmaktır" sloganıyla kitap kumbaralarında biriktirdikleri paralar ile kitap satın aldılar ve evlerinden getirdikleri bir kitabı da İl Müftülüğünce Külliyede faaliyete geçirilen Sultan Alparslan Kütüphanesine hediye ettiler.

İl Müftüsü Hamza Bayram yarınlarımız olan çocuklarımızın kitapla buluşmasında emeği geçen öğretmenlerine ve TDV Kadın Kolları Kars Şubesine teşekkür etti.

Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Isparta'da Hacı Adaylarına Eğitim Semineri Düzenlendi