Kars’ta Kompozisyon Ve Resim Yarışması ödül Töreni

Kars'ta Kompozisyon Ve Resim Yarışması ödül Töreni

kompozisyon ve resim yarışması ödül töreni

19 Mart 2021 - 16:55

"ON KITA BİR VATAN İLELEBET İSTİKLAL" temalı kompozisyon ve resim yarışmasına katılan öğrencilere ödülleri verildi. Kars il Müftülüğünde pandemi kurallarına uygun bir şekilde düzenlenen ödül törenine İl Müftümüz Yusuf EVİŞ, Daire Personeli, dereceye giren Öğrenciler ve Velileri katıldı. Ödül töreninde bir konuşma yapan İl Müftümüz Yusuf EVİŞ, yarışmanın temel amacının genç nesillerin İstiklal Marşı'nı daha iyi anlamaları, Milli Şairimizi daha iyi tanımaları, gençlerimiz arasında bir farkındalık oluşturulması ve Başkanlığımız gençlik çalışmalarına ivme kazandırılması amacıyla olduğunu söyledi. Müftü EVİŞ dereceye giren öğrencileri başarılarından dolayı tebrik ederek ödüllerini takdim etti. Kompozisyon Yarışmasında dereceye giren öğrenci: Kars Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi Öğrencisi Kibar ALKAŞİ oldu. Resim Yarışmasında dereceye giren öğrenci: Kars ziya Gökalp Ortaokulu Öğrencisi Elif DEMİR oldu. TDV Kars Şubesi tarafından Kompozisyon yarışmasında birinci olana 250TL, Resim yarışmasında birinci olana 250 Tl ödülü ile yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize Diyanet İşleri Başkanlığımız Yayınlarından bazı kitaplar hediye edildi. Liseler arası kompozisyon yarışmasında İl birincisi olan Kars Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi Öğrencisi Kibar ALKAŞİ ve Ortaokullar arası resim yarışmasında İl birincisi olan ziya Gökalp Ortaokulu Öğrencisi Elif DEMİR il elemelerinde İlimizi temsil etmeye hak kazanmışlardır. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize teşekkür eder, İlimizi temsil etmeye hak kazanan öğrencilerimize başarılar dileriz.

Zonguldak'ta Gençler Maden Müzesini Ziyaret Etti
Adana’da 2024 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Tanıtım Ve Istişâre Semineri” Ile “2024 Yılı Yaz Kur’an Kursu Eğitim Semineri” Düzenlendi.
Adana’da 2024 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu...