Kayseri’de Il Müftülüğü Erva Spor Kulübü Sporcularından Il...

Kayseri'de Il Müftülüğü Erva Spor Kulübü Sporcularından Il Müftüsü Akkuş’a Teşekkür Ziyareti

il müftülüğü erva spor kulübü sporcularından il müftüsü akkuş’a teşekkür ziyareti

01 Şubat 2024 - 17:10

Kayseri Valiliği ERVA Projesi kapsamında Kayseri İl Müftülüğü tarafından açılan İl Müftülüğü ERVA Spor Kulübü sporcuları ve velileri İl Müftüsü Akkuş’u makamında ziyaret etti.

 

Ziyarette Kayseri Valiliği KAYDEM Koordinasyon Başkanı Esra Özmeşe Kuşkaya tarafından İl Müftüsü Akkuş’a açılan İl Müftülüğü ERVA Spor Kulübü’nün çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

 

Kayseri İl Müftülüğü ERVA Spor Kulübü’nün, gençlerin milli, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yükseltmeye çalışan, beden, zihin, ahlak, ruh ve duyguları bakımından dengeli ve sağlıklı biçimde yetişmiş bir kişiliğe ve karaktere sahip olmaları ve gençlerin spora kazandırılması, sporun geliştirilmesi amacıyla kurulduğunu belirten İl Müftüsü Akkuş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek sporculara teşekkür etti.

 

Müftü Akkuş, sporculara Peygamber Efendimiz (s.a.s.)’in hayatından örnekler verdi ve tavsiyelerde bulundu. Ayrıca Kayseri ERVA Koordinasyon Başkanı Kuşkaya’ya ve ekibine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

 

Ziyarette Müftü Akkuş tarafından öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi. Sporcular, geçliğe ve spora verdiği desteklerden dolayı Müftü Akkuş’a teşekkür ettiler. Ziyaret çekilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu.

 

Ziyarette İl Müftülüğü ERVA Spor Kulübü Koordinatörleri Mustafa Taşkanat, Ali Osman Erdem, Muay Thai Antrenörleri İlayda Güvercin, Yücel Haspolat, İl Müftülüğü ERVA Spor Kulübü Sporcuları ve velileri hazır bulundular.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zonguldak'ta Gençler Maden Müzesini Ziyaret Etti
Zonguldak'ta Gençler Maden Müzesini Ziyaret Etti
Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi