Kayseri’de Onbinler şehitlerimiz Ve Filistin Için Yürüdü

Kayseri’de Onbinler şehitlerimiz Ve Filistin Için Yürüdü

kayseri’de onbinler şehitlerimiz ve filistin için yürüdü

25 Aralık 2023 - 17:10

Kayseri'de Filistin’e Destek Platformu tarafından gerçekleştirilen ve onbinlerce vatandaşın katıldığı "Teröre Lanet ve Filistin'e Destek İçin Yürüyoruz" mitinginde PKK ve İsrail protesto edildi.

 

Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde şehit olan askerlerimiz için, İsrail terör devletinin Filistin’de ve özellikle Gazze’de uyguladığı vahşet ve katliamları protesto etmek için onbinlerce Kayserili, Türk ve Filistin bayraklarıyla Büyükşehir Belediyesi önünden Cumhuriyet Meydanı’n kadar yürüdü.

 

Ellerinde Türk ve Filistin bayrakları ile Kayseri’den tüm dünyaya hain PKK terör örgütüne, Filistin’de yaşanan zulme ve soykırıma sessiz kalmadıklarını duyurmak için toplanan vatandaşlar, PKK ve İsrail’e lanet yağdırdı. 

 

Büyükşehir Belediyesi önünde başlayarak Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan platforma önünde son bulan yürüyüşe; Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İl Müftüsü Yusuf Akkuş, Kayseri Milletvekilleri Murat Cahid Cıngı, Ayşe Böhürler, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, İlçe Belediye Başkanları, Siyasi Parti Temsilcileri, İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri ve STK temsilcileri katıldı.

 

Cumhuriyet Meydanı’ndaki program Camii Kebir İmam Hatibi Halil İbrahim Arslan tarafından Kur’an-ı Kerim tilavet edilmesi ile başladı.

 

Protokol konuşmaları sonrası İl Müftüsü Yusuf Akkuş tarafından Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan askerlerimiz ve tüm şehitlerimiz için, Filistin’de katledilen masumlar için, yaralananların şifa bulması, tüm dünya mazlumlarının zalimlerin zulmünden kurtulması, Kudüs başta olmak üzere tüm İslam beldelerinin huzur ve sükûnu için dua yapıldı.


 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.