Kayseri’de şehitler Mehmetçikler Için Sabah Namazında Dua...

Kayseri'de şehitler Mehmetçikler Için Sabah Namazında Dua Edildi

şehitler mehmetçikler için sabah namazında dua edildi

16 Ocak 2024 - 17:10

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehadete kavuşan Mehmetçikler için organize edilen "Şehitlerimize Dua İçin Sabah Namazında Buluşuyoruz" programı kapsamında yurt genelindeki camilerde şehit Mehmetçikler için dualar edildi.

Bu kapsamda Kayseri’de de bütün camilerde sabah namazı vaktinde Kur'an-ı Kerim okundu ve dua edildi.

Hunat Camii’nde gerçekleştirilen program sabah namazı öncesi cami görevlilerinin okuduğu Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Namaz sonrası tesbihat, ilahi ve kasidelerle devam etti.

Daha sonra İl Müftü Yardımcısı Yaşar Bolat tarafından yapılan duaya bütün cemaat hep birlikte “Amin” dedi.

Gerçekleştirilen programa, Kayseri Milletvekili Bayar Özsoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, İl Müftüsü Yusuf Akkuş, İl Müftü Yardımcıları Yaşar Bolat, Cabir Çelik ve vatandaşlar katıldı.

Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Isparta'da Hacı Adaylarına Eğitim Semineri Düzenlendi