Kirikkale’de Hayata Başlarken

Kirikkale'de Hayata Başlarken

hayata başlarken

07 Nisan 2022 - 19:57

Kırıkkale  İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kırıkkale Şubesi Kadın ve Gençlik Kolları, “Hayata Başlarken” adlı proje başlattı.

Adı geçen proje ile doğum yapan ihtiyaç sahibi annelere ve evlilik hazırlığında olan gençlere yardım yapılmasının amaçlandığı belirtildi.

Kırıkkale İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kırıkkale Şubesi işbirliğinde yürütülen “Hayata Başlarken” projesi kapsamında Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi yeni doğan ünitesi ziyaret edilerek özenle hazırlanan bebek bohçaları ihtiyaç sahibi ailelere teslim edildi.

İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar ve İl müftü Yardımcısı Kübra Göker’in de katıldığı program İl müftülüğü Manevi Destek Personeli Halil Bakçepınar rehberliğinde gerçekleşti. Ziyaret esnasında hastane personeline gül takdim edildi.

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi  Op. Dr. Yusuf ALBAYRAK’ ı makamında ziyaret eden Müftü Yaşar proje ve il müftülüğü faaliyetleri hakkında sohbet etti.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı