Kirikkale’de Merkez Nur Camiinde şehitlerimizin Ruhlarına Ithafen...

Kirikkale'de Merkez Nur Camiinde şehitlerimizin Ruhlarına Ithafen Kur'an Ziyafeti Tertip Edildi

merkez nur camiinde şehitlerimizin ruhlarına ithafen kur'an ziyafeti tertip edildi

10 Temmuz 2021 - 17:20

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün beşinci yıl dönümü olması münasebetiyle İlimiz Müftülüğü’nce Valiliğimiz himayelerinde kamu kurum ve kuruluşları ile işbirliği içerisinde 09-16 Temmuz 2021 tarihleri arasında anma etkinlikleri tertip edildi.

Söz konusu etkinlikler kapsamında 09 Temmuz 2021 Cuma günü Merkez Nur Camii’nde tertip edilen programda cami görevlilerince Kur’an-ı Kerim tilavet edildi, Uzman Vaiz Hilmi KELEŞ tarafından “Din İstismarı” konulu vaaz verildi. Koronavirüs (COVİD-19) tedbirlerine riayet edilerek gerçekleştirilen program bu vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizin ruhuna ithafen cami ve Kur’an kurslarında vatandaşlarımızın iştirakiyle okunan hatimlerin duası ile sona erdi.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri