Kirklareli’de üsküp Kur’an Kursu Ve Gençlik Merkezi...

Kirklareli'de üsküp Kur'an Kursu Ve Gençlik Merkezi Inşaatında çalışmalar Hız Kesmeden Devam Ediyor

üsküp kur'an kursu ve gençlik merkezi inşaatında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor

08 Ocak 2024 - 17:30

Diyanet İşleri Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ali ERBAŞ’ın katılımıyla 28 Nisan 2023 tarihinde temeli atılan Üsküp Hafızlık Kuran Kursu ve Gençlik Merkezi inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Türkiye Diyanet Vakfı’na ait olan arsa üzerindeki kurs inşaatında, hayırsever vatandaşların destekleriyle zemin 3. Kat tabliye betonu atıldı. Çalışmaları inşaat alanını yerinde anceleyen ve çalışmalar hakkında açıklama yapan İl Müftümüz Yusuf EVİŞ; “Yüce Kelamını insanlığa hidayet kaynağı olarak gönderen Rabbime hamdolsun ki Yüce Kitabımız Kur'an-ı Kerim'in ezberlenmesine, öğrenilmesi ve Kur'an ahlakının öğretilmesine vesile olacak Üsküp Kuran Kursu ve Gençlik Merkezi inşaatımızda çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. En büyük arzumuz inşaatın en kısa sürede tamamlanması ve faaliyete başlamasıdır. Bu vesileyle büyük emek harcayan ve öncülük eden Belediye Başkanı Sayın Hüseyin KASAP'a, katkıda bulunan tüm hayırseverlere ve İnşaat için canla başla koşturan Dernek Başkanı ve üyelerine canı gönülden teşekkür ediyorum. Bundan sonra yapılacak maddi ve manevi katkılarla inşaatımızda ki çalışmalar Allah’ın izniyle devam edecek en kısa sürede tamamlanacaktır.” Dedi. Üsküp Kur’an Kursu inşaatına katkıda bulunmak isteyen hayırsever vatandaşlarımız, başta İl Müftülüğümüz olmak üzere Üsküp İlim ve Gençlik Derneği Başkanı Mustafa ALTAYTAŞ veya mahalle camilerimizin Din Görevlileriyle irtibata geçerek bilgi alabilirler.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri